مقاله ارزیابی برخی صفات مرفوفیزیولوژیک مؤثر بر افزایش عملکرد دانه کلزا (Brassica napus L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی برخی صفات مرفوفیزیولوژیک مؤثر بر افزایش عملکرد دانه کلزا (Brassica napus L.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی برخی صفات مرفوفیزیولوژیک مؤثر بر افزایش عملکرد دانه کلزا (Brassica napus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی صفات مرفوفیزیولوژیک مؤثر بر افزایش عملکرد دانه کلزا (Brassica napus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی صفات مرفوفیزیولوژیک مؤثر بر افزایش عملکرد دانه کلزا (Brassica napus L.) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور معرفی برخی از صفات فیزیولوژیک و مرفولوژیک مؤثر در تعیین عملکرد دانه در کلزا آزمایشی با استفاده از ۱۶ رقم کلزا در کشت پاییزه در دو سال زراعی ۸۴-۱۳۸۳ و ۸۵-۱۳۸۴ در استان فارس (ارسنجان) اجرا گردید. طرح آزمایشی بصورت بلوک کامل تصادفی با ۴ تکرار و ۱۶ تیمار ( ۱۶ رقم کلزا) بود. نتایج نشان داد که ارقام طلایه و هایولا ۳۰۸ در هر دو سال آزمایش به ترتیب بیشترین وکمترین عملکرد دانه را داشتند. شاخص برداشت، تعداد خورجین و ارتفاع بوته همبستگی بالایی با عملکرد دانه دارند، همچنین سرعت فتوسنتز برگ در مرحله گلدهی و هدایت روزنهای در مراحل گلدهی و خورجیندهی همبستگی معنی داری با عملکرد دانه داشتند. طول دوره کاشت تا گلدهی همبستگی معنی داری با عملکرد دانه نشان داد. بطور کلی نتایج حاکی از آن است که صفات شاخص برداشت، تعداد خورجین، ارتفاع بوته، سرعت فتوسنتز و هدایت و روزنه ای بویژه در مرحله گلدهی و طول دوره رشد گیاه نقش مثبتی در افزایش عملکرد کلزا داشته اند، که میتوان از این صفات در برنامههای اصلاحی برای افزایش عملکرد دانه بهره جست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.