مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای آن در ارقام کنجد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای آن در ارقام کنجد دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای آن در ارقام کنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای آن در ارقام کنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای آن در ارقام کنجد :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور ارزیابی تنوع ژنتیکی خصوصیات زراعی در ۱۶ رقم کنجد آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۸۷-۱۳۸۶ در اصفهان انجام شد. نتایج نشان داد که بین ارقام مورد بررسی از نظر تعداد کپسول در بوته، تعداد دانه درکپسول و وزن هزار دانه، عملکرد دانه در بوته و عملکرد دانه در واحد سطح تفاوت معنی دار وجود داشت. صفات تعداد روز تا گلدهی، تعداد کپسول در بوته، تعداد دانه در کپسول، عملکرد بیولو ژیک و شاخص برداشت همبستگی بالایی را با عملکرد دانه نشان دادند. ضرایب همبستگی و تجزیه رگرسیون نشان داد که تغییرات عملکرد دانه بیشتر ناشی از تغیرات تعداد کپسول در بوته و تعداد دانه در کپسول بود و این دو صفت از اجزای اصلی عملکرد دانه در کنجد بودند. عملکرد روغن نیز همبستگی بالایی ( r=0/88**)را با عملکرد دانه نشان داد ولی ضریب همبستگی آن با درصد روغن دانه کم و غیر معنیدار (r=0/11ns) بود بنابراین استنباط می شود که عامل تغییرات عملکرد روغن، عملکرد دانه بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.