مقاله اثر خنثی سازی قلیائیت و کاهش اسیدیته آب آبیاری بر محتوی عناصر شمعدانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر خنثی سازی قلیائیت و کاهش اسیدیته آب آبیاری بر محتوی عناصر شمعدانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر خنثی سازی قلیائیت و کاهش اسیدیته آب آبیاری بر محتوی عناصر شمعدانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر خنثی سازی قلیائیت و کاهش اسیدیته آب آبیاری بر محتوی عناصر شمعدانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر خنثی سازی قلیائیت و کاهش اسیدیته آب آبیاری بر محتوی عناصر شمعدانی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی اثر کاهش قلئیات و اسیدینه آب آبیاری بر کمیت و کیفیت شمعدانی در گلدان هایی با مخلوط خاکی طی سالهای ۸۳ و ۸۴ و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تیمار انجام شد. تیمارها شامل چهار سطح اسیدتیه آب آّیاری یعنی :a3: pH = 5 ± ۰۱ Ma2: pH = 5.5 ± ۰۱ Ma1: pH = 6 ± ۰۱ و pH = 7.8:(آب معمولی):a4 بودند. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اسیدی کردن آب آبیاری باعث افزایش معنی دار محتوی نیتروژن, پتاسیم, فسفر, کلسیم, منیزیم, آهن و بُر بافت برگ شمعدانی در سطح یک درصد گردید. با مقایسه میانگین ها و بررسی نتایج بدست آمده در این آزمایش, خنثی کردن قلیائیت و کاهش اسیدیته آب آبیاری تا سطح ۵ تا۵/۵, بعنوان بهترین سطح PH برای افزایش جذب عناصر غذایی و بهبود صفات کمی و کیفی شمعدانی تعیین گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.