مقاله اثر دو محیط کشت و سه مکمل غذایی بر عملکرد قارچ صدفی ( Plearotus Spp )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دو محیط کشت و سه مکمل غذایی بر عملکرد قارچ صدفی ( Plearotus Spp ) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دو محیط کشت و سه مکمل غذایی بر عملکرد قارچ صدفی ( Plearotus Spp )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دو محیط کشت و سه مکمل غذایی بر عملکرد قارچ صدفی ( Plearotus Spp )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دو محیط کشت و سه مکمل غذایی بر عملکرد قارچ صدفی ( Plearotus Spp ) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

با توجه به توان و وسعت بالای نخلستانهای استان بوشهر و تولید مقادیر متنابهی ضایعات مختلف برای ارزیابی چگونگی عملکرد این ضایعات و ضایعات دیگر بخش کشاورزی مانند کنجد به عنوان بستر قارچ خوراکی صدفی Plearotus spp و استفاده از شیره خرما، اوره و ملاس چغندر قند به عنوان مکملهای غذایی طرح تحقیقاتی در دانشکده کشاورزی دانشگاه خلیج فارس برروی دو بستر کشت برگ خرما و ساقه های کنجد به همراه مکملهای غذایی، اوره ۰، ۰/۵، ۱/۵ درصد ملاس چغندر قند ۳۱۰ درصد و شیره خرما ۳۱۰ درصد بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاتصادفی با ۳ تکرار به اجرا درآمد. بررسی نتایج نشان دهنده تاثیر مثبت مکملهای غذایی بررشد و عملکرد قارچ بود. بطوریکه شیره خرمای ۳ درصد بیشترین اثر بر صفات مذکور داشت از طرف دیگر عملکرد قارچ برروی محیط کشت برگ خرما بیشتر از محیط کشت کنجد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.