مقاله تاثیر منابع مختلف کود نیتروژنی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار گلخانه ای تولید شده به روش آبکشت و خاکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر منابع مختلف کود نیتروژنی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار گلخانه ای تولید شده به روش آبکشت و خاکی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر منابع مختلف کود نیتروژنی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار گلخانه ای تولید شده به روش آبکشت و خاکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر منابع مختلف کود نیتروژنی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار گلخانه ای تولید شده به روش آبکشت و خاکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر منابع مختلف کود نیتروژنی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار گلخانه ای تولید شده به روش آبکشت و خاکی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مصرف زیاد نیتروژن سبب تجمع نیترات (NO3) در برخی محصولات سبزی و صیفی شده و سلام ت انسان را به خطر میاندازد. این مطالعه به منظور بررسی تاثیر مقدار نیتروژن موجود در محلول غذایی درخیارهای تولیدی گلخانه ای (کشت آبکشت) بر روی عملکرد و تجمع نیترات در گیاه و مقایسه آن با نمونه های مشابه کاشته شده به روش سنتی (کشت خاکی ( صورت پذیرفت. نتایج نشان داد هر چه غلظت نیتروژن در محلول غذایی بیشتر باشد، خیار تولیدی نیز دارای غلظت بالاتری از این عنصر در بافت های خود خواهد بود. این در حالی است که از نظر عملکرد اختلاف معنی داری با نمونه ها یی که د ارای نیتروژن کمتری بودند مشاهده نشد. همچنین خیارهای تولید شده در محیط کشت آبکشت نسبت به نمونه های خاکی از محتوای نیترات کمتری برخوردار بودند که این نکته توجه ویژه در مصرف متعادل کودها مخصوصا به پرهیز از زیاده روی در مصرف کودهای نیتروژن اشاره دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.