مقاله اثر سولفات روی و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و عملکرد میوه درختان رقم کنسروالیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سولفات روی و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و عملکرد میوه درختان رقم کنسروالیا دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سولفات روی و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و عملکرد میوه درختان رقم کنسروالیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سولفات روی و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و عملکرد میوه درختان رقم کنسروالیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سولفات روی و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و عملکرد میوه درختان رقم کنسروالیا :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

این پژوهش به منظور بررسی اثر تیمار برگی سولفات روی صفر، ۰/۲۵، ۰/۵ ، ۰/۷۵ درصد و نیترات پتاسیم صفر، ۰/۵ ، ۱ و ۱/۵ درصد به تنهایی و در ترکیب با هم برویژگی های کمی میوه وزن، اندازه ، حجم و عملکرد درختان زیتون ۱۲ ساله رقم کنسروالیا در آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۱۶ تیمار و ۴ تکرار انجام گرفت. تیمارهای ذکر شده در مراحل دوم و سوم رشد میوه به کار برده شد نتایج نشان داد که کاربرد سولفات روی و نیترات پتاسیم برهمه صفتهای مطالعه شده به جزء نسبت وزن گوشت / هسته در سطح ۵ درصد معنی دار بود و با تیمار شاهد اختلاف معنی داری نشان دادند. بیشترین وزن میوه ۳/۶ گرم ، گوشت ۳/۰۴۴ گرم و هسته ۰/۵۵۶ گرم با کاربرد نیترات پتاسیم به غلظت ۱ درصد بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.