مقاله اثر عصاره تاج خروس و پرایمینگ با اسید سالسیلیک تحت شرایط پیری بذور بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های رازیانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عصاره تاج خروس و پرایمینگ با اسید سالسیلیک تحت شرایط پیری بذور بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های رازیانه دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره تاج خروس و پرایمینگ با اسید سالسیلیک تحت شرایط پیری بذور بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های رازیانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره تاج خروس و پرایمینگ با اسید سالسیلیک تحت شرایط پیری بذور بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های رازیانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره تاج خروس و پرایمینگ با اسید سالسیلیک تحت شرایط پیری بذور بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های رازیانه :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

در حال حاضر گیاهان دارویی اهمیت از دست رفته خود را به دست می آورند. این در حالی است که بر شدت عوامل کاهنده عملکرد گیاهان زراعی و دارویی مانند عوامل استرس زا افزوده می شود. از جمله این عوامل که در ایران جزو مشکلات عمده بر سر تولید گیاهان زراعی می باشد تداخل علف های هرز می باشد. این آزمایش نیز جهت بررسی تداخل ترکیبات آللوپاتیک یکی از علف های هرز عمده منطقه یعنی تاج خروس بر روی جوانه زنی و رشد گیاهچه های رازیانه تحت شرایط فرسودگی و عکس العمل بذور به انواع مختلف پرایمینگ در پاسخ به ترکیبات آللوپاتیک و فرسودگی بذور در شرایط آزمایشگاهی انجام پذیرفت. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که با اعمال پرایمینگ، مخصوصا پرایمینگ با اسید سالسیلیک، نه تنها بر میزان جوانه زنی و رشد گیاهچه ها در سطح شاهد افزایش یافت، بلکه در شرایط وجود ترکیبات آللوپاتیک نسبت به شاهد از میزان شدت کاهش جوانه زنی و رشد گیاهچه ها توسط این ترکیبات کاست. جالب توجه این بود که اسید سالیسیلک در شرایط عدم پیری بذور تاثیر بهتری را بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ها داشت. علاوه بر آن در شرایط پیری بذور ترکیبات آللوپاتیک باعث کاهش بیشتر جوانه زنی و رشد گیاهچه ها گردید. همچنین ترکیبات آللوپاتیک بیشتر بر روی طول ریشه چه تاثیر گذاشتند، در حالی که تاثیر فرسودگی بیشتر بر روی طول گیاهچه ها بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.