مقاله اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

استفاده از ترکیبات طبیعی با خاصیت ضدمیکروبی که از قدیم شناخته شده و عموماً مقبول تر و کم ضررتر از ترکیبات مصنوعی هستند، راهبردی تازه در تکنولو ژی پس از برداشت است. در این تحقیق از عصاره اتانولی پودر غنچه های خشک میخک درغلظت های ۰، ۱۵۰، ۳۰۰ و ۴۵۰ ppm به منظور حفظ صفات کیفی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت انگور در دو آزمایش مجزا استفاده شد. در آزمایش اول اثر غلظت های مختلف عصاره روی کنترل شدت بیماری کپک خاکستری، با آلوده کردن حبه ها به اسپور قارچ و نگهداری در دمای ۱۵ درجه سانتی گراد پس از گذشت ۷روز بطور مستقل بررسی شد. در آزمایش دوم درصد کلی حبه های آلوده هر خوشه و نیز میزان مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، سفتی، محتوای فنل کل، کاهش وزن و ظاهر چوب خوشه در دمای ۱+-۱ درجه سانتی گراد طی ۴۰ روز مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس نتایج، بین شاهد و سایر تیمارها در تغییر رنگ و کاهش آب چوب خوشه تفاوت معنی داری مشاهده نشد. تیمارها بدون داشتن اثر نامطلوبی بر عطر و طعم محصول بر سایر صفات اثرات سودمندی داشتند. به نظر می رسد ترکیبات موجود در عصاره ضمن اثر ضد قارچی با خاصیت آنتی اکسیدانی خود فرایند پیری بافت های مختلف انگور را هم به تأخیر می اندازند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.