مقاله تأثیر شوری بر خصوصیات رویشی و فیزیولوژیک دو رقم گوجه فرنگی در شرایط هیدروپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر شوری بر خصوصیات رویشی و فیزیولوژیک دو رقم گوجه فرنگی در شرایط هیدروپونیک دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر شوری بر خصوصیات رویشی و فیزیولوژیک دو رقم گوجه فرنگی در شرایط هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر شوری بر خصوصیات رویشی و فیزیولوژیک دو رقم گوجه فرنگی در شرایط هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر شوری بر خصوصیات رویشی و فیزیولوژیک دو رقم گوجه فرنگی در شرایط هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

شوری یکی از مهمترین موانع در تولید محصولات باغبانی در بسیاری از نقاط دنیا به ویژه مناطق خشک و نیمه خشک است . این پژوهش برای مطالعه اثر تنش شوری بر خصوصیات رویشی و فیزیولوژیک گوجه فرنگی ارقام سوپر استرین – بی و ردکلود انجام شد. گیاهچه ها در مرحله دو برگی به محیط کشت هیدروپونیک با محلول غذایی جانسون منتقل شدند و پس از استقرار در شرایط گلخانهای، تیمار شوری در ۵ سطح شامل: صفر (شاهد)،۴۰، ۸۰، ۱۲۰، و ۱۶۰ میلی مول در لیتر نمک کلرید سدیم در ۳ تکرار اعمال گردید. نتایج نشان داد که تنش شوری، وزن خشک اندام هوایی و ریشه، تعداد برگ، سطح برگ ، محتوای کلروفیل برگها و شاخص تنش (Fv/Fm) هر دو رقم را به طور معن یداری کاهش میدهد . همچنین شوری باعث افزایش معنی دار در میزان پرولین اندام هوایی شد. نتایج بیانگر مقاومت نسبی گیاه گوج هفرنگی رقم ردکلود نسبت به رقم سوپر استرین- بی در شرایط تنش شوری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.