مقاله تعیین حد بحرانی غلظت عناصر غذایی ازت، فسفر، پتاسیم و منیزیم در برگ خیار گلخانهای منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین حد بحرانی غلظت عناصر غذایی ازت، فسفر، پتاسیم و منیزیم در برگ خیار گلخانهای منطقه جیرفت دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین حد بحرانی غلظت عناصر غذایی ازت، فسفر، پتاسیم و منیزیم در برگ خیار گلخانهای منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین حد بحرانی غلظت عناصر غذایی ازت، فسفر، پتاسیم و منیزیم در برگ خیار گلخانهای منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین حد بحرانی غلظت عناصر غذایی ازت، فسفر، پتاسیم و منیزیم در برگ خیار گلخانهای منطقه جیرفت :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور تعیین حد بحرانی عناصر غذایی ازت، فسفر، پتاسیم و منیزیم در برگ خیار گلخانه ای منطقه جیرفت ۴ آزمایش جداگانه به مرحله اجرا در آمد (یک آزمایش به ازاء هر عنصر) هر آزمایش متشکل از ۴ سطح عنصر غذایی مورد نظر در ۳ تکرار بود که در جعبههای چوبی ۳۵ کیلویی۱۲) جعبه در هر آزمایش( پر شده از شن شسته به عنوان بستر کشت اجرا شد پس از اعمال سطوح عناصر غذایی مربوط به هر عنصر یک عدد نشاء خیار گلخانهای رقم رویال ۱۹۸ به هر جعبه منتقل شد . مراقبتهای زراعی در کلیه تیمارها به صورت یکسان انجام گرفت. اندازهگیری عملکرد در چینهای مختلف اندازهگیری شد . از برگ گیاه طبق روش استاندارد نمونهبرداری شد. بعد از تجزیه نمونههای گیاه رابطه بین غلظت هر عنصر در برگ و میزان عملکرد خیار توسط نرمافزارهای EXCEL و MSTATC بدست آمد. نتایج نشان داد که حد بحرانی غلظت ازت، فسفر، پتاسیم و منیزیم در برگ خیار به ترتیب ۳/۱۸، ۳۸/۰،۸۲/۲ و ۳۸/۱ درصد بود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.