مقاله اثر منابع مختلف نیتروژن بر غلظت عناصر پتاسیم، کلسیم ، منیزیم و روی در برگهای نعناع و ریحان کشت شده در محیط هیدروپوینک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر منابع مختلف نیتروژن بر غلظت عناصر پتاسیم، کلسیم ، منیزیم و روی در برگهای نعناع و ریحان کشت شده در محیط هیدروپوینک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر منابع مختلف نیتروژن بر غلظت عناصر پتاسیم، کلسیم ، منیزیم و روی در برگهای نعناع و ریحان کشت شده در محیط هیدروپوینک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر منابع مختلف نیتروژن بر غلظت عناصر پتاسیم، کلسیم ، منیزیم و روی در برگهای نعناع و ریحان کشت شده در محیط هیدروپوینک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر منابع مختلف نیتروژن بر غلظت عناصر پتاسیم، کلسیم ، منیزیم و روی در برگهای نعناع و ریحان کشت شده در محیط هیدروپوینک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

اثر سمیت آمونیوم روی گیاهان ریحان و نعنا کشت شده در شرایط هیدروپونیک بررسی شد. آمونیوم به عنوان تنها منبع نیتروژن در غلظت ۵ میلی مولار سبب کاهش رشد گیاهان و زرد شدن برگها و همچنین وقوع اپی ناستی شد. این کاهش رشد در ریحان بسیار بیشتر از نعناع بود که میتواند به علت حساسیت بیشتر ریحان نسبت به نعناع در مقابل آمونیوم باشد غلظت عناصر پتاسیم، کلسیم، منیزیم و روی با تغذیه آمونیوم در هر دو گیاه کاهش یافت کاهش کلسیم د رریشه ریحان بالا بوده و درصورتیکه در ریشه نعناع به اندازه ریحان مقدار کلسیم کاهش پیدا نکرد و این ممکن است در افزایش حساسیت ریحان به آمونیوم موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.