مقاله رشد و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی تحت تاثیر تیمارهای شوری و نیتروژن در محیط آبکشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رشد و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی تحت تاثیر تیمارهای شوری و نیتروژن در محیط آبکشت دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رشد و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی تحت تاثیر تیمارهای شوری و نیتروژن در محیط آبکشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رشد و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی تحت تاثیر تیمارهای شوری و نیتروژن در محیط آبکشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رشد و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی تحت تاثیر تیمارهای شوری و نیتروژن در محیط آبکشت :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مطالعه حاضر به منظور بررسی اثر سطوح شوری و نیتروژن بر رشد و عملکرد گوجه فرنگی و غلظت و جذب کل برخی عناصر غذایی در اندام های مختلف گیاه در محیط آبکشتی انجام شد. نیتروژن در سطوح ۱/۵،۰ و ۳ درصد از منبع کلرید و فسفات آمونیوم و سطوح شوری شا مل ۳۰،۰ و ۶۰ میلی مولار از کلرید سریم و کلسیم (نسبت وزنی ۱:۱) اعمال شد. . نتایج نشان داد که کاربرد نیتروژن وزن تازه میوه را افزایش ولی اعمال تیمار شوری عملکرد میوه را کاهش داد . با افزودن نیتروژن (تیمار شاهد شوری) جذب نیتروژن ریشه، شاخساره و میوه افزایش یافت در حالی که در سطوح بالای شوری ، افزایش جذب نیتروژن کمتر از سطوح پایین شوری بود. افزودن شوری در غیاب نیتروژن، جذب فسفر و منگنز میوه، غلظت مس، روی و منگنز ریشه و جذب منگنز شاخساره را کاهش داد. کاربرد شوری و نیتروژن مقدار اسید سیتریک میوه را افزایش داد ولی مقدار ویتامین ث تحت تاثیر این تیمارها قرار نگرفت. به طور کلی نتایج نشان داد که در سطوح پایین شوری ، کاربرد نیتروژن می تواند از اثرات منفی شوری بر رشد و عملکرد گیاه بکاهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.