مقاله ضرورت کاهش آلودگی نیترات در محصولات گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ضرورت کاهش آلودگی نیترات در محصولات گلخانه ای دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضرورت کاهش آلودگی نیترات در محصولات گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضرورت کاهش آلودگی نیترات در محصولات گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضرورت کاهش آلودگی نیترات در محصولات گلخانه ای :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تولیدات گلخانه ای از جمله محصولات مهم در تامین نیازهای تغذیه ای افراد جامعه محسوب شده و نقش مهمی در تأمین عناصر معدنی و ویتامین های مورد نیاز جامعه بر عهده دارند. با توجه به اینکه در حال حاضر این محصولات بخش قابل توجهی از سبزیجات عرضه شده به بازار را تشکیل میدهند، ویژگیهای تغذیه ای و غلظت مواد آلاینده در این محصولات از لحاظ سلامت افراد جامعه بسیار حائز اهمیت است. این پژوهش با هدف بررسی غلظت نیترات موجود در خیار و فلفل دلمه ای گلخانه ای در دو استان اصفهان و قم به عنوان یکی از مراکز مهم تولید محصولات گلخانه ای کشور و مقایسه آن با استانداردهای جهانی صورت گرفت. نتایج نشان داد میانگین غلظت نیترات در میوه خی ار استان اصفهان و قم به ترتیب (۳۳۶و ۴۰۶میلیگرم در کیلوگرم از وزن مرطوب میوه) بالاتر از حد استاندارد تعیین شده برای سلامت افراد بود. در مقابل در فلفل دلمه ای میانگین غلظت نیترات ۷۰ میلیگرم در هر کیلوگرم از وزن مرطوب میوه شد که این غلظت پایینتر از حد بالایی تعیین شده برای سلامت افراد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.