مقاله عوامل بیماریزای موجود در سیستم های کشت بدون خاک و مدیریت آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل بیماریزای موجود در سیستم های کشت بدون خاک و مدیریت آنها دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل بیماریزای موجود در سیستم های کشت بدون خاک و مدیریت آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل بیماریزای موجود در سیستم های کشت بدون خاک و مدیریت آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل بیماریزای موجود در سیستم های کشت بدون خاک و مدیریت آنها :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

سیستمهای کشت بدون خاک نوعی سیستم تولید بسته محسوب شده و یکی از مهمترین معضلات آنها بروز عوامل بیماری زای خاص میباشد. نوع عوامل بیماریزا بستگی به نوع محصول کشت شده، شرایط کشت و شرایط اقلیمی و نیز امکان ممانعت از آلودگی توسط عامل بیماری زا دارد. برای مدیریت این شرایط، شناخت دقیق عوامل بیماریزا (کیفی و کمی ) ضروری است تا بدین طریق بتوان وقوع علائم ناشی از آنها را پیش بینی نمود و نیز قادر بود استراتژی های لازم را برای کنتر ل و مدیر یت سیستم اتخاذ کرد. روشهای شناخت عامل بیماری زا باید اختصاصی، حساس، قابل دسترس، قابل اعتماد، مقرون به صرفه و نیز سریع باشند. مهمترین روش برای کنترل عوامل بیماریزا در این سیستم های بسته ضد عفونی محلول غذایی با روش های مختلف از جمله فیلتراسیون، حرارت دهی، واکنش های اکسیداسیون و نیز پرتو تابی میباشد. کارآیی هر یک از روش های ضد عفونی از طریق تاثیر آن ها بر میزان کاهش پروپاگول های زنده عامل بیماری تعیین میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.