مقاله ارزیابی برخی شاخص های فیزیولوژیکی مقاومت به سرما و خصوصیات باردهی در ارقام زردآلو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی برخی شاخص های فیزیولوژیکی مقاومت به سرما و خصوصیات باردهی در ارقام زردآلو دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی برخی شاخص های فیزیولوژیکی مقاومت به سرما و خصوصیات باردهی در ارقام زردآلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی شاخص های فیزیولوژیکی مقاومت به سرما و خصوصیات باردهی در ارقام زردآلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی شاخص های فیزیولوژیکی مقاومت به سرما و خصوصیات باردهی در ارقام زردآلو :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور ارزیابی ارقام و ژنوتیپ های بومی زردآلو تحت شرایط یخبندان های بهاره و انتخاب ارقام مقاوم و سازگار،آزمایشی بر روی ۸ رقم تجاری و ۱۸ ژنوتیپ برتر محلی زردآلو در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار از سال ۸۴-۸۷ در ایستگاه تحقیقاتی گریزه (سنندج) انجام شد و تاریخ گلدهی، طول دوره گلدهی، محتوی آب نسبی بافت مادگی گل، میزان پرولین و پتاسیم بافت مادگی گل، میزان آسیب وارده ناشی از یخبندان بهاره، میزان تشکیل میوه، تاریخ رسیدن میوه، میزان عملکرد، وزن و اندازه میوه و مقدار کل مواد جامد محلول میوه در ارقام و ژنوتیپ هایمختلف ثبت و اندازه گیری شد. بر اساس نتایج آزمایش بین ارقام مختلف زردآلو اختلاف بسیارمعنی داری در سطح ۱%از نظر کلیه صفات مورد ارزیابی مشاهده گردید. اثر سال نیز برای کلیه صفات در سطح ۱% معنی دار شد. اثر متقابل سال و رقم از نظر تاریخ گلدهی، طول دوره گلدهی، میزان تشکیل میوه، تاریخ رسیدن میوه، عملکرد، میزان پرولین و میزان پتاسیم در بافت مادگی گل در سطح ۱% معنی دار شد. بر اساس مقایسه میانگین ها رقم درشت ملایر زودگلده ترین رقم بود اما بیشترین طول دوره گلدهی را در مقایسه با سایر ارقام داشت. ژنوتیپ محلی جهانگیری و رقم رویال به همراهژنوتیپ های محلی خرمتا ۱ و خرمتا ۲ به ترتیب دارای بیشترین میزان تشکیل میوه ۲۳-۲۰% بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.