مقاله شناسایی مقدماتی فصل نمونه برداری برای ارزیابی کیفیت چای در یک ازمایش کودی اوره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی مقدماتی فصل نمونه برداری برای ارزیابی کیفیت چای در یک ازمایش کودی اوره دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی مقدماتی فصل نمونه برداری برای ارزیابی کیفیت چای در یک ازمایش کودی اوره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی مقدماتی فصل نمونه برداری برای ارزیابی کیفیت چای در یک ازمایش کودی اوره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی مقدماتی فصل نمونه برداری برای ارزیابی کیفیت چای در یک ازمایش کودی اوره :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

ارزیابی های کیفیت چای در مطالعات کودی در ایران به دلیل تغییرات فصلی در سه فصل برداشت برگ سبز انجام می گیرد. که در نتیجه هزینه های بالایی در مراحل اجرا برای طرح درپی دارد. انتخاب یک فصل به منظور بررسی اثرات کود ازته بر کیفیت برگ سبز می تواند آرمانی باشد. بدین منظور یک طرح تحقیقاتی کودی با ۹ تیمار (مقدار اوره در سه سطح ۸۰۰، ۶۰۰ و ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار و دفعات تقسیط در سه سطح، دو، چهار و شش بار در سال) و در چهار تکرار، در مرکز تحقیقات چای کشور (ایستگاه تحقیقات چای فشالم- فومن) به مدت سه سال اجرا گردید. در طول مدت آزمایش علاوه بر ثبت عملکرد برگ سبز چای، شاخ صهای کیفی برگ سبز چای (تانن، عصاره آبی، خاکستر محلول،خاکستر غیر محلول خاکستر کل و ماده جامد) در سه برداشت اصلی (بهاره، تابستانه و پائیزه) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تفیرات کیفیت برگ سبز چای در بهار و تابستان تحت تاثیر سطوح کود ازته نمی باشد در حالی که در فصل پاییز با افزایش کود ازته کیفیت برگ سبز از نظر عصاره آبی، خاکستر کل و ازت کل برگ سبز تفییرات معنی داری دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.