مقاله تعیین خواص مهندسی دانه کرچک جهت بهینه سازی استحصال روغن آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین خواص مهندسی دانه کرچک جهت بهینه سازی استحصال روغن آن دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین خواص مهندسی دانه کرچک جهت بهینه سازی استحصال روغن آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خواص مهندسی دانه کرچک جهت بهینه سازی استحصال روغن آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین خواص مهندسی دانه کرچک جهت بهینه سازی استحصال روغن آن :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در این تحقیق، برخی از ویژگی های فیزیکی دانه کرچک تابعی از محتوای رطوبتی، در دامنه ۱۲/۵۶-۶/۲۴%بر پایه خشک مورد ارزیابی قرار گرفت. ویژگی های فیزیکی مورد بررسی در این مطالعه شامل ابعاد محوری دانه، وزن هزار دانه، مساحت سطح، شاخص کرویت، دانسیته توده، دانسیته حقیقی، تخلخل، سرعت حد، زاویه انبوهش و ضرایب اصطکاک ایستایی بر سطوح مختلف بودند. میانگین طول، عرض، ضخامت و وزن هزاردانه در رطوبت ۶/۲۴% به ترتیب ۱۰/۲۴، ۶/۸۱، ۵/۰۵ میلی متر به ۱۹۵ گرم بدست آمد. متوسط قطر هندسی، مساحت،کرویت، دانسیته حقیقی، تخلخل، زاویه انبوهش و سرعت حد در دامنه رطوبتی فوق و با افزایش رطوبت به ترتیب از ۷/۰۶ به ۷/۱۶ میلی متر، ۱۳۱/۹۷ به ۱۳۶/۰۸ میلی متر مربع، ۶۷/۶۲ به ۶۷/۸۴ درصد، ۹۰۸/۹۹ به ۹۸۹/۶۵ کیلوگرم بر متر مکعب، ۴۳/۰۵ به ۴۹/۷۱ درصد، ۳۱/۵ به ۳۴/۳ درجه و ۱۳/۶ تا ۱۴/۵۷ متر بر ثانیه افزایش یافت. در حالی که دانسیته توده از ۵۱۷/۶۴ به ۴۹۷/۶۵ کیلوگرم بر متر مکعب کاهش یافت. همچنین، ضرایب اصطکاک ایستایی برای استیل زنگ نزن، چوب چند لایه و شیشه به ترتیب از ۰/۳۱۴ به ۰/۳۳۴ از ۰/۳۲۴ به ۰/۳۴۴ و از ۰/۲۴۹ به ۰/۲۷۱ افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.