مقاله اندازهگیری و مقایسه مقدار روغن و اسیدهای چرب دانه ارقام پائیزه و بهاره کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازهگیری و مقایسه مقدار روغن و اسیدهای چرب دانه ارقام پائیزه و بهاره کلزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازهگیری و مقایسه مقدار روغن و اسیدهای چرب دانه ارقام پائیزه و بهاره کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازهگیری و مقایسه مقدار روغن و اسیدهای چرب دانه ارقام پائیزه و بهاره کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازهگیری و مقایسه مقدار روغن و اسیدهای چرب دانه ارقام پائیزه و بهاره کلزا :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور ارزیابی دو خصوصیت مهم بیوشیمیایی دانه یعنی میزان روغن دانه و ترکیب اسیدهای چرب در ارقام مختلف پائیزه و بهاره کلزا، آزمایشی به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار طی سال زراعی ۱۳۸۵-۱۳۸۴ در مزرعه پژوهشی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج انجام شد. در این تحقیق ۱۲ رقم کلزا که شامل پنج رقم بهاره و هفت رقم پائیزه بودند مورد ارزیابی قرار گرفتند. در این بررسی ترکیب اسیدهای چرب موجود در روغن دانه ارقام مورد مطالعه با استفاده از گاز کروماتوگرافی تعیین گردید. نتایج آزمایش نشان داد که در میان ارقام مورد بررسی اختلاف معنیداری از نظر صفات فنولوژیک، درصد روغن دانه و ترکیب اسیدهای چرب وجود داشت. در بین ارقام کلزا رقم بهاره Option500 بیشترین درصد روغن را به میزان ۴۳/۳ درصد دارا بود، درحالیکه رقم پائیزه Talaye کمترین درصد روغن به میزان ۴۰/۰درصد دارا بود. بیشترین مقدار دو اسید چرب غیر اشباع مهم یعنی اولئیک و لینولئیک به ترتیب در ارقام Hyola401 و Talaye مشاهده شدند. همچنین در میان کلیه ارقام مورد بررسی کلزا میزان اسید اروسیک زیر دو درصد بود. درصد روغن دانه همبستگی مثبت و معنیداری با اسید اولئیک و همبستگی منفی و معنیداری با اسید لینولئیک داشت. همچنین در بین ارقام بهاره اسید لینولئیک با طول دوره رویشی همبستگی مثبت و معنیداری داشت، درحالیکه در ارقام پائیزه، اسید اولئیک و طول دوره رویش همبستگی منفی و معنیدار و طول دوره زایشی همبستگی مثبت و معنیدار داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.