مقاله مقایسه کمی و کیفی بتاکاروتن بعنوان یک آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف میوه چهار رقم از مرکباتدر شرایط کنترل و استرسهای دمایی پایین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه کمی و کیفی بتاکاروتن بعنوان یک آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف میوه چهار رقم از مرکباتدر شرایط کنترل و استرسهای دمایی پایین دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه کمی و کیفی بتاکاروتن بعنوان یک آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف میوه چهار رقم از مرکباتدر شرایط کنترل و استرسهای دمایی پایین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کمی و کیفی بتاکاروتن بعنوان یک آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف میوه چهار رقم از مرکباتدر شرایط کنترل و استرسهای دمایی پایین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه کمی و کیفی بتاکاروتن بعنوان یک آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف میوه چهار رقم از مرکباتدر شرایط کنترل و استرسهای دمایی پایین :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

مرکبات در نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان با تنشهای مختلف محیطی تولید می شوند یکی از مکانیسم های سازگاری افزایش سطح آنتی اکسیدانها جهت مقابله با تنشهای اکسیداتیو می باشد کمیت و کیفیت آنتی اکسیدانها ی موجود در مرکبات تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله تنش دمای پایین قرار می گیرد انتی اکسیدانها با ممانعت از تشکیل رادیکال آزاد و یا جمع آوری آنها از سلولها در برابر اسیب اکسیداتیو محافظت می کنند. دراین تحقیق میزان حضور بتا کاروتن دربخشهای مختلف میوه شامل بخش رنگی خارجی پوست Flavedo بخش سفید درونی albedo و آب میوه juice چهار رقم از مرکبات شامل : پرتقال محلی سیاورس، پرتقال خونی، نارنگی انشو و لیموترش مازندرانی در شرایط کنترل و تنشهای دمایی ۳ ، ۰، ۳-، ۶-، درجه سانتیگراد اندازه گیری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.