مقاله مقایسه کمیت وکیفیت اسانس حاصل از گل بازخشک و غنچه خشک درسه ژنوتیپ گل محمدی Rosa damascena


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه کمیت وکیفیت اسانس حاصل از گل بازخشک و غنچه خشک درسه ژنوتیپ گل محمدی Rosa damascena دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه کمیت وکیفیت اسانس حاصل از گل بازخشک و غنچه خشک درسه ژنوتیپ گل محمدی Rosa damascena  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کمیت وکیفیت اسانس حاصل از گل بازخشک و غنچه خشک درسه ژنوتیپ گل محمدی Rosa damascena،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه کمیت وکیفیت اسانس حاصل از گل بازخشک و غنچه خشک درسه ژنوتیپ گل محمدی Rosa damascena :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

این تحقیق به منظور مقایسه کمیت و کیفیت اسانس در گل بازخشک و غنچه خشک درسه ژنوتیپ گل محمدی (به نامهای ۹، M1 و ۱) انجام گرفت . برای این منظور گلبرگ های گل باز و غنچه پس از برداشت و خشک شدن در سایه به صورت مجزا اسانس گیری و ضمن تعیین بازده اسانسها، اجزای تشکیل دهنده آنها با استفاده از دستگاههای GC و GC/MS شناسایی شد درنتایج حاصل از تجزیه واریانس مش خص گردید که میزان اسانس حاصل از غنچه بالاتر از گل باز بود .مواد متشکله اسانس گل باز و غنچه دوژنوتیپ (M1 و ۱) ۱۷ ترکیب و در ژنوتیپ ۹، ۲۰ ترکیب شناسایی شد . اجزای عمده همه اسانس ها نونادکان، هگزا دکانول، هنی کوزان و سیترونلول با درصدهای مختلف بود . نتایج متفاوتی از ژنوتیپ های متفاوت بدست آمد به طوریکه در ژنوتیپ ۱، مجموع میزان ترکیبات سیترونرول و ژرانیول که ترکیبات اصلی اسانس را تشکیل می دهند،در گل باز( ۳۰ ) به طور چشمگیری بالاتر از غنچه خشک ( ۱۷ )بود در ژنوتیپ ۹ نتایج خلاف ژنوتیپ ۱ را نشان داد (غنچه ۳/۶) و(گل باز ۲۱/۵) و در ژنوتیپM1 میزان ترکیبات در اسانس غنچه و گل باز مشابه بود . در صورتی که میزان ترکیبات سنگین و مومی که کاهنده ارزش اسانس می باشند . درهر سه نوع ژنوتیپ در غنچه خشک به طور چشمگیری بالاتر از گلبرگ خشک بود(ژنوتیپ ۱ گل باز : ۱۶ ،غنچه : ۴۳ وژنوتیپ ۹گل باز :۲۲/۲ غنچه:۵۶/۴ ژنوتیپ M1 گل باز : ۱۶/۱۳ غنچه خشک: ۴۳/۱۷ لیکن برای نتیجه گیری مطمئن تردر هر ژنوتیپ باید به صورت جداگانه تحقیق شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.