مقاله تاثیر پاکت گذاری روی ترکیبات فنولی و کیفیت میوه های سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پاکت گذاری روی ترکیبات فنولی و کیفیت میوه های سیب دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پاکت گذاری روی ترکیبات فنولی و کیفیت میوه های سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پاکت گذاری روی ترکیبات فنولی و کیفیت میوه های سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پاکت گذاری روی ترکیبات فنولی و کیفیت میوه های سیب :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در این مطالعه، تاثیر برخی از عوامل محیطی بر عکس العمل فیزیولوژیکی میوه سیب بررسی شد. تعدادی از میوه های سیب های رقم ’گلدن دلیشز‘ (’زرد لبنانی‘) با انواع مختلفی از کاغذ های معمولی و ارزانقیمت، از اوایل مرحله نمو( ۴۰ روز پس از تمام گل) تا یک ماه قبل از زمان برداشت پوشانده شدند. پاکت ها تقریبا در آغاز بلوغ حذف شدند، در نیمه شهریور ( ۱۱۰ روز پس از تمام گل)، بعد از آن میوه ها تا زمان برداشت تجاری ( ۱۴۰ روز پس از تمام گل) در معرض نور قرار داده شدند. بعد از برداشت، مواد جامد محلول TSS) اسیدیته کل (TA) و PH آب میوه، و میزانترکیبات فنولی اندازه گیری شدند. پاکت گذاری و سپس حذف آنها، میزان مواد فنولی شامل کوئرستین، کوئرستین کل و اسید کلروژنیک پوست را افزایش داد. عقیده برآنست که پاکت گذاری حساسیت نوری میوه ها را افزایش می دهد و سنتز مواد فنولی را زمانی که میوه ها بعد از حذف پاکت دوباره در معرض نور قرار می گیرند در پاسخ به شدت نور به عنوان یک تنش محیطی تحریک می کند، زیرا این مواد نقش محافظتی در برابر طیف های پرانرژی نور مانند اشعه ماوراء بنفش دارند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.