مقاله تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیکهای نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیکهای نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیکهای نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیکهای نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیکهای نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تاثیر بسته بندی با پلاستیکهای مختلف حاصل از فناوری نانو (N34N76N27 و غلظتهای مختلفی از ژل آلوئه ورا (۰، ۳۳ ، ۵۰ و ۱۰۰% برحفظ کیفیت آریلهای انار مورد مطالعه قرارگرفت. سپس آریل ها در دمای ۲±۱/۵درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰±۳ به مدت ۱۸ روز انبار گردید نتایج به دست آمده نشان داد که کاهش وزن آریل ها در طول انبار داری افزایش یافت و برای شاهد در مقایسه با تیمارهای به کاررفته بیشتر بود ژل آلوئه ورا در غلظت ۳۳% بهترین تیمار جهت حفظ کیفیت ظاهری و کنترل کاهش وزن شناخته شد. اگرچه بسته بندی با پلاستیکهای نانو مقدار کاهش وزن قسمتهای خوراکی انار را کاهش داد ولی این کاهش معنی دار نبود. افزون بر موارد ذکر شده مقدار اسید قابل تیتراسیون مواد جامد محلول، پ هاش و اسید اسکوربیک تحت تاثیر معنی داری از تیمارها قرار نگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.