مقاله بررسی تاثیر باکتریهای سودوموناس با توانایی حلالیت فسفات برغلظت عناصر غذایی، پروتئین و عملکردگیاه برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر باکتریهای سودوموناس با توانایی حلالیت فسفات برغلظت عناصر غذایی، پروتئین و عملکردگیاه برنج دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر باکتریهای سودوموناس با توانایی حلالیت فسفات برغلظت عناصر غذایی، پروتئین و عملکردگیاه برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر باکتریهای سودوموناس با توانایی حلالیت فسفات برغلظت عناصر غذایی، پروتئین و عملکردگیاه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر باکتریهای سودوموناس با توانایی حلالیت فسفات برغلظت عناصر غذایی، پروتئین و عملکردگیاه برنج :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

باکتریهای محرک رشد گیاه PGPR باکتریهایی هستند که با استفاده از یک یا چند مکانیسم خاص موجب بهبود شاخصهای رشد و نمو گیاه می گردند گروهی از این باکتریها دارای خاصیت حل کنندگی فسفات می باشند از انجایی که استفاده از کودهای بیولوژیکی در جایگزینی کودهای شیمیایی به منظور حفظ محیط زیست توسعه پایدار کشاورزی و مقرون به صرفه بودن حائز اهمیت است هدف این تحقیق بررسی تاثیر سویه های Pf,Pp2,Pp1,Pf3,Pf2,1 باکتری سودوناموس فلورسنس Pf و سودوموناس پوتیدا Pp برصفات مورد نظر مورد مطالعه قرارگرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.