مقاله تاثیر مجموع واحدهای حرارتی (Heat unit) بر روی وقوع عارضه (Braeburn Browning Disoster) BBD رقم برابرن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مجموع واحدهای حرارتی (Heat unit) بر روی وقوع عارضه (Braeburn Browning Disoster) BBD رقم برابرن دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مجموع واحدهای حرارتی (Heat unit) بر روی وقوع عارضه (Braeburn Browning Disoster) BBD رقم برابرن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مجموع واحدهای حرارتی (Heat unit) بر روی وقوع عارضه (Braeburn Browning Disoster) BBD رقم برابرن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مجموع واحدهای حرارتی (Heat unit) بر روی وقوع عارضه (Braeburn Browning Disoster) BBD رقم برابرن :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

یکی از عوارض مهم فیزیولوژیکی سیب رقم برابرن، قهوه ای شدن بافت میوه (BBD) می باشد. این اختلال به صورت لکه های قهوه ای رنگ همراه حفره های ایجاد شده در پریکارپ مشاهده می شود که این نوع عارضه را از سایر اختلالات فیزویولوژیکی اندوکاپ میوه مانند قهوه ای شدن تخمدان Brown core و یا Brown heart کاملا مجزا می کند. طبق گزارشات مکتوب این عارضا بیشتر در طی انبار مانی بروز می نماید. در صورتی که علائم آن در طول سه سال در شرایط باغ رویشی مشاهده گردید. علائم این اختلال به ویژه بر روی پوست میوه به صورت تغییر رنگ قسمتی از بات پوست میوه که نهایتا به رنگ قهوه ای شدن در می آید کاملا مشهود بود. عارضه BBD در صورت برداشت دیر میوه شدت یافته و میزان قابل توجهی از میوه ها ریزش یافته و قابلیت انبار مانی را ندارند. این آزمایش به منظور تعیین بهترین زمان برداشت و بررسی ارتباط وقوع عارضه BBD با آن انجام پذیرفت و شاخص های رسیدگی شامل( تعداد روز از تمام گل تا برداشت، مجموع واحدهای حرارتی ، سفتی بافت، شاخص نشاسته و 😉 اندازه گیری شدند. بهترین زمان برداشت برای این رقم در مشهد در سالهای آزمایش (۱۳۸۵-۱۳۸۳) از زمان تمام گل تا برداشت بین ۱۵۴-۱۶۶ روز متغیر بود. مجموع واحدهای حرارتی اندازه گیری شده در طی این سالها روند افزایشی از ۱۸۱۹ تا ۱۹۸۳ درجه- روز نشان داد و مشخص گردید که با افزایش درجه – روز رشدهای تجمعی در سه سال( مجموع کل درجه روزهای رشد تا مناسبترین برداشت) میزان عارضه به طور معنی داری کاهش می یابد یا به عبارت دیگر هر چه میانگین درجه-روز رشد کسب شده در طی دوره زمانی مشخص بیشتر باشد، میزان ابتلا به BBD کمتر و میزان همبستگی بین درجه- روز رشد و میزان ابتلا به BBD معکوس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.