مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن و گوگرد برروی تندی پیاز خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن و گوگرد برروی تندی پیاز خوراکی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن و گوگرد برروی تندی پیاز خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن و گوگرد برروی تندی پیاز خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن و گوگرد برروی تندی پیاز خوراکی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

یکی از شاخصهای مهم کیفیت پیاز خوراکی میزان تندی است که ناشی از مواد فرار گوگردی است و پیش ساز آنها اسیدهای امینه می باشند به منظور مطالعه تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و گوگرد برروی تندی پیاز خوراکی رقم قرمز آذر شهر، آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی بصورت فاکتوریل اجرا گردید. بدینمنظور از سه سطح گوگرد از منبع سولفات پتاسیم ۰، ۳۰ و ۶۰ میلیگرم در کیلوگر خاک و چهار سطح نیتروژن از منبع نیترات آمونیوم ۵۰، ۱۰۰ ، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم خاک استفاده شد. پیازها بعد از رسیدگی کامل برداشت و برای ارزیابی میزان تندی، غلظت پیروات در آنها که در اثر تجزیه آنزیمی پیش سازهای مواد ایجاد کننده طعم در پیاز حاصل می شود اندازه گیری شد. نتایج بدست امده نشان داد که کاربرد گوگرد و نیتروژن بطور معنی داری میزان پیروات حاصل از تجزیه آنزیمی را تحت تاثیر قرار میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.