مقاله بررسی تیمارهای مختلف کلشیسین به روش خیساندن بذر بر میزان تتراپلوییدی ایجاد شده در گیاه بادمجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تیمارهای مختلف کلشیسین به روش خیساندن بذر بر میزان تتراپلوییدی ایجاد شده در گیاه بادمجان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تیمارهای مختلف کلشیسین به روش خیساندن بذر بر میزان تتراپلوییدی ایجاد شده در گیاه بادمجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تیمارهای مختلف کلشیسین به روش خیساندن بذر بر میزان تتراپلوییدی ایجاد شده در گیاه بادمجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تیمارهای مختلف کلشیسین به روش خیساندن بذر بر میزان تتراپلوییدی ایجاد شده در گیاه بادمجان :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

بادمجان (۲n=24) . solanum melongena l یک سبزی مهم می باشد که دامنه ی وسیعی از انواع شکل ورنگ میوه دارد استفاده از روشهایی که ضمن تولید انواع بدون بذر بادمجان خصوصیات کیفی محصول را افزایش می دهد و ناهنجاری در شکل و طعم میوه ایجاد نکند برای افزایش بازار پسندی آن بسیار مفید باشد استفاده از روش القای تتراپلوییدی بوسیله کلشیسین روشی متداول در گیاهان مختلف است به هدف ایجاد گیاهان تتراپلویید ازمایشی در قالب طرح فاکتورییل و بصورت کاملا تصادفی انجام پذیرفت. تیمارهای ۰، ۰۱ ، ۰۵ و ۱ درصد کلشیسین در دمای ۲۰ درجه سانت یگراد بمدت ۱۲ ساعت جهت انجام آزمایش انتخاب شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.