مقاله بررسی فراوانی تجدید حیات طبیعی در مجاورت خشکه دارها(مطالعه موردی : بخش ۵ طرح جنگلداری اشکته چال- صفارود رامسر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی تجدید حیات طبیعی در مجاورت خشکه دارها(مطالعه موردی : بخش ۵ طرح جنگلداری اشکته چال- صفارود رامسر) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی تجدید حیات طبیعی در مجاورت خشکه دارها(مطالعه موردی : بخش ۵ طرح جنگلداری اشکته چال- صفارود رامسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی تجدید حیات طبیعی در مجاورت خشکه دارها(مطالعه موردی : بخش ۵ طرح جنگلداری اشکته چال- صفارود رامسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی تجدید حیات طبیعی در مجاورت خشکه دارها(مطالعه موردی : بخش ۵ طرح جنگلداری اشکته چال- صفارود رامسر) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

خشکه دارها اهمیت زیادی در اکوسیستم جنگل داشته و زیستگاهی برای جانوران و حیات وحش محسوب می شوند. این مطالعه با هدف بررس ی فراوانی تجدید حیات در مجاورت خشکهدارها صورت گرفت. منطقه ی مورد مطالعه سری ۵ طرح جنگلداری در حوزه ی آبخیز شمارهی ۳۰ رامسر و در پارسل ۵۱۲ به مساحت ۹۵ هکتار و ۵۱۳ به مساحت ۱۰۰ هکتار با تیپ اصلی توسکای خالص و توسکای آمیخته با گونه های افرا و راش می باشد پس از جنگل گردشی های اولیه، در اطراف خشکه دارها قطعا ت نمونه یک آری و پنج آری پیاده و تمامی نهال های موجود در قطعات نمونه اندازهگیری شدند، همچنین در فاصله ی ۲۰ تا ۳۰ متری از خشک ه دارها و در جهت جغرافیایی مشابه در اطراف درخت سالم قطعات نمونه شاهد پیاده شد. نتایج مطالعه نشان داد ، که فراوانی استقرار نهال ها در مجاورت خشکه دارها بیشتر از درختان سالم است و بیشترین استقرار نهال ها در فاصله یک آری دیده می شود. به لحاظ کیفیت خشکه دار، بیشترین میزان استقرار نهال در اطراف خشکه دارهایی با درجه پوسیدگی ۳ مشاهده گردید، با توجه به این که این جنگل در مرحله میانی توالی واقع شده و گونهی افرا یک گونه ی پیشرو و پرنیاز است، در استقرار زاد آوری بر نهال های راش پیشی گرفته است و حضور خود را در روشنه های خشکه دار افزایش داده است. حضور خشکهدارها در جنگل تاثیر مهمی بر زادآوری طبیعی جنگل دارد و برای رسیدن به پایداری جنگل باید به نقش این مهم توجه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.