مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره اتانولی جمعیتهای مختلف موسیر (Allium hirtifulium Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره اتانولی جمعیتهای مختلف موسیر (Allium hirtifulium Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره اتانولی جمعیتهای مختلف موسیر (Allium hirtifulium Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره اتانولی جمعیتهای مختلف موسیر (Allium hirtifulium Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره اتانولی جمعیتهای مختلف موسیر (Allium hirtifulium Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

موسیر Allium hirtifulium Boiss یکی از گیاهان انحصاری ایران با کاربردهای فراوان در صنایع غذایی می باشد با توجه به اینکه این گیاه دارای خواص دارویی زیادی است و گزارشات زیادی مبنی بر فعالیت آنتی اکسیدانتی بالای برخی گیاهان جنس آلیوم وجود دارد تحقیق حاضر با هدف بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره جمعیتهای مختلف این گیاه در ایران صورت گرفت. به همین منظور عصاره اتانولی پیاز جمعیت های خودروی هفت استان مختلف کشور با روش مسراسیون تهیه گردید. فعالیت انتی اکسیدانتی آنها با استفاده از سه روش مهار رادیکال پایدار ۲و ۲ – دی فنیل -۱- پیکریل هیدرازیل DPPH توان احیا کنندگی آهن FRAP,ABTS بررسی شد. نتایج آزمایش نشان داد که باافزایش غلظت عصاره ها فعالیت آنتی اکسیدانتی آنها نیز افزایش یافت و گیاهان جمعیتهای شهرستان رزن استان همدان از بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانتی برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.