مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی ترکیبات شیمیایی و مقدار اسانس قسمت های مختلف ریحان، از بخش های برگ، گل و ساقه گیاه به طور مجزا اسانس گیری و کیفیت آن به وسیله دستگاه GC و GC-MS ارزیابی شد. بیش از۹۷% ترکیبات اسانسی قسمت های مختلف گیاه مورد شناسایی قرار گرفت. ترکیبات اصلی تشکیل دهنده اسانس گل ها و برگ ها متیل کاویکول و لیمونن بود اما در ساقه گیاه، آپیول، متیل کاویکول و کاریوفیلن اکسد بیشترین سهم را داشت. اسانس قسمت های مختلف گیاه از نظر کیفی و کمی اختلاف بارزی نشان داد. بیشترین مقدار اسانس در برگ ها و کمترین مقدار آن در ساقه ها بدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.