مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی ترکیبات شیمیایی و مقدار اسانس قسمت های مختلف ریحان، از بخش های برگ، گل و ساقه گیاه به طور مجزا اسانس گیری و کیفیت آن به وسیله دستگاه GC و GC-MS ارزیابی شد. بیش از۹۷% ترکیبات اسانسی قسمت های مختلف گیاه مورد شناسایی قرار گرفت. ترکیبات اصلی تشکیل دهنده اسانس گل ها و برگ ها متیل کاویکول و لیمونن بود اما در ساقه گیاه، آپیول، متیل کاویکول و کاریوفیلن اکسد بیشترین سهم را داشت. اسانس قسمت های مختلف گیاه از نظر کیفی و کمی اختلاف بارزی نشان داد. بیشترین مقدار اسانس در برگ ها و کمترین مقدار آن در ساقه ها بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.