مقاله بررسی مورفولوژی و بیماری زایی جدایه های عامل بوته میری فلفل چند استان کشور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مورفولوژی و بیماری زایی جدایه های عامل بوته میری فلفل چند استان کشور دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مورفولوژی و بیماری زایی جدایه های عامل بوته میری فلفل چند استان کشور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مورفولوژی و بیماری زایی جدایه های عامل بوته میری فلفل چند استان کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مورفولوژی و بیماری زایی جدایه های عامل بوته میری فلفل چند استان کشور :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
یکی از بیماریهای مهم فلفل بیماری بوته میری در اثر قارچ Phytophthora capsici است با توجه به اهمیت بیماری لازم به بررسی هایی روی عامل بیماری در سطح آزمایشگاه و نیز گلخانه جهت تدابیر مدیریتی بالاخص غیرشیمیایی اتخاذ گردد. در این راستا جدایههایی از قارچ عامل بیماری از استان های اصفهان، خوزستان، قزوین و سمنان جمع آوری شده و در سطح ازمایشگاه از لحاظ مورفولوژیکی مورد بررسی میکروسکوپی قرارگرفت. اسپورانژیوم قارچ از نظر شکل، اندازه عرض×قطر ، اندازه پاپیل در واحد سطح، اندازه و تعداد کلامیدوسپور مورد مطالعه قرارداده شد. همچنین جهت بررسی بیماری زایی جدایه ها در شرایط گلخانه اقدام به تکثیر جدایه ها برروی محیط کشت نمودند و سپس با مایه زنی بطور جداگانه برای هر جدایه روی فلفل خوراکی انجامگردید. همچنین تعداد ۱۱ رقم فلفل، شامل هشت رقم فلفل دلمه ای و سه رقم فلفل خوراکی معمولی درخصوص بررسی مقاومت آنها منظور گردیده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.