مقاله تحلیل رابطه بین جاده جنگلی و توسعه روستاهای جنگلی، طی سه دهه اخیر(مطالعه موردی: سری ۲ بخش ۶ طرح جنگلداری نکا- ظالم رود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل رابطه بین جاده جنگلی و توسعه روستاهای جنگلی، طی سه دهه اخیر(مطالعه موردی: سری ۲ بخش ۶ طرح جنگلداری نکا- ظالم رود) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل رابطه بین جاده جنگلی و توسعه روستاهای جنگلی، طی سه دهه اخیر(مطالعه موردی: سری ۲ بخش ۶ طرح جنگلداری نکا- ظالم رود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل رابطه بین جاده جنگلی و توسعه روستاهای جنگلی، طی سه دهه اخیر(مطالعه موردی: سری ۲ بخش ۶ طرح جنگلداری نکا- ظالم رود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل رابطه بین جاده جنگلی و توسعه روستاهای جنگلی، طی سه دهه اخیر(مطالعه موردی: سری ۲ بخش ۶ طرح جنگلداری نکا- ظالم رود) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

نظر به اینکه جاده به منزله یک شریان حیاتی برای مجموعه تولیدات خدمات جنگلی محسوب می گردد و درگذشته در طراحی شبکه جا ده بیشتر در راستای تحقق اهداف اصلی آن یعنی تولید چوب بوده به منظور توجه به اهداف همه جانبه راه های جنگلی، خصوصا نقش راه های جنگلی در توسعه یافتگی روستاهای واقع در جنگل، بررسی حاضر در منطقه جنگلی استخر پشتنکا (شامل ۶ روستا ) واقع در سری ۲بخش ۶ طرح جنگلداری نکا- ظالم رود انجام شده است . ابتدا با استفاده از اطلاعات و برنامه های طراحی و ایجاد راه های جنگلی در کتابچه های طرح جنگلداری منطقه موصوف در دهه های ۱۳۶۵ و ۱۳۷۵ و ۱۳۸۵ روند ساخت راههای جنگلی و برنامه های پیش بینی شده طراحی را ه ها بدست آمد . سپس با استفاده از منابع آمار و اطلاعات مربوط به سرشماری نفوس و مسکن دهه های ذکر شده، وضعیت توسعه یافتگی و بهر ه مندی از خدمات روستاهای مورد نظر مشخص شده و از طریق آزمون ناپارامتری، برای روستاهایی که از خدمات یاد شده بهره مند شده اند، رتبه یک و برای روستاهایی که فاقد خدمات بوده اند، رتبه صفر مشخص گردید . رتبه روستاها با محاسبه میانگین و انحراف معیار شاخص ها با استفاده از نمره استانداردZ مشخص میشود. نتایج این مطالعه نشان داد روستاهایی که مدت زمان بیشتری به راه های ارتباطی دسترسی داشته اند، از امکانات و خدمات بیشتر ی بهره مند گردیدند. و شرایط بهتری از لحاظ توسعه یافتگی را دارا میباشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.