مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

برخی از ارقام جدید سیب مانند آیدارد گرانی اسمیت و جاناتان دارای بازار پسندی ، قدرت انبارداری ، ارزش اقتصادی و سایر ویژگیهایی هستند که موجب برتری آنها در بازارهای داخلی و جهانی شده است دراین تحقیق سه رقم فوق از باغ تحقیقاتی پردیس کشاورزی کرج درمرحله رسیدگی مطلوب و بلوغ فیزیولوژیک برداشت شدندو خصوصیاتشیمیایی آنها شامل PH ، اسیدیته کل، مقدار مواد جامد محلول، نسبت TSS/TA و نیز خصوصیات حسی در قالب یک طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که جاناتان با میانگین سفتی بافت ۵۱kg cm-2 با بیشترین سطح در مقایسه با گرانی اسمیت با ۴۹۸kg cm-2 و آیدارد با ۴/۳۰kg cm-2 دارای تفاوت معنی داری می باشد بیشترین میزان اسیدیته کل در گرانی اسمیت ۰۸۵% ، جاناتان ۰۶۹% و کمترین مقدار اسیدیته کل در ایدارد ۰۵۷% وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.