مقاله بهینه کردن شرایط اندام زایی در کالوس های حاصل از ریزنمونه های ریشه، محو زیر لپه و برگ لپه ای گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum (L) Gaertn.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه کردن شرایط اندام زایی در کالوس های حاصل از ریزنمونه های ریشه، محو زیر لپه و برگ لپه ای گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum (L) Gaertn.) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه کردن شرایط اندام زایی در کالوس های حاصل از ریزنمونه های ریشه، محو زیر لپه و برگ لپه ای گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum (L) Gaertn.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه کردن شرایط اندام زایی در کالوس های حاصل از ریزنمونه های ریشه، محو زیر لپه و برگ لپه ای گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum (L) Gaertn.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه کردن شرایط اندام زایی در کالوس های حاصل از ریزنمونه های ریشه، محو زیر لپه و برگ لپه ای گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum (L) Gaertn.) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

ماریتیغال (Silybum marianum) از گیاهان مهم دارویی است که جایگاه خاصی را در صنایع دارویی پیدا کرده است. در مطالعه حاضر پاسخ به کال زایی ریزنمونه های ریشه، محور زیرلپه و برگ لپه ای در تعدادی از ژنوتیپ های ماریتیغال در دو نوع محیط کشت MS و B5 با ترکیبات هورمونی ۲، ۴- دی و کینتین (۱، ۲ و ۴ میلیگرم در لیتر) مورد بررسی قرار گرفت. ریزنمونه های ریشه و محور زیرلپه در محیط کشت B5 با غلظت هورمونی ۲ میلیگرم در لیتر ۲، ۴-دی و کینتین، کالوس های درشت و شفافی تولید کردند. در حالیکه پاسخ ریزنمونه برگ های لپه ای در هر دو محیط MS و B5 با همین غلظت هورمونی یکسان بود. با انتقال کالوس های ۲ سانتی متری حاصل از ۳ ریز نمونه به محیط کشت B5 با غلظتهای هورمونی مختلف (۰/۵، ۱ و ۲ میلی گرم در لیتر بنزیل ادنین و ۰/۱ میلی گرم در لیتر TDZ، شاخه زایی القا شد. پس از ۲ هفته پریموردیوم های شاخه از ریزنمونه برگ لپه ای مشاهده گردید و پس از ۲ ماه طول شاخه ها در غلظت ۱ میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین و ۰/۱ میلی گرم در لیتر TDZ به ۲ سانتی متر رسید. شاخه های حاصل جهت ریشه زایی به محیط B5 با غلظتهای هورمونی مختلف (۰/۰۱، ۰/۰۲ و ۰/۰۳ میلی گرم در لیتر نفتالیک استیک اسید و ۰/۰۲۵ میلیگرم در لیتر بنزیل آدنین) منتقل شدند. بر خلاف تصور، ریشه زایی به وفور هم از کالوس های بدون شاخه و هم از ریزنمونه به طور مستقیم در محیط B5 به همراه ۰/۰۱ میلی گرم در لیتر نفتالیک استیک اسید و ۰/۰۲۵ میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.