مقاله بررسی اثرات سویه های مختلف قارچ Trichoderma harzianum بر محتوای سیلی مارین گیاه خار مریم (Silybum marianum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سویه های مختلف قارچ Trichoderma harzianum بر محتوای سیلی مارین گیاه خار مریم (Silybum marianum) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سویه های مختلف قارچ Trichoderma harzianum بر محتوای سیلی مارین گیاه خار مریم (Silybum marianum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سویه های مختلف قارچ Trichoderma harzianum بر محتوای سیلی مارین گیاه خار مریم (Silybum marianum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سویه های مختلف قارچ Trichoderma harzianum بر محتوای سیلی مارین گیاه خار مریم (Silybum marianum) :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

خار مریم > (Silybum marianum) ، گیاهی دارویی است که دانه های آن حاوی مخلوطی از ترکیبات فلاونولیگنانی به نام سیلی مارین می باشند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و در درمان بیماری های کبدی مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از عوامل محرک برای افزایش تولید متابولیت های ثانویه با تاثیر بر مسیرهای انتقال سیگنال، منجر به تغییرات در تنظیم بیان ژن ها و در نهایت تولید متابولیت ها به عنوان پاسخ دفاعی در برابر تنش ایجاد شده می شوند. در این پژوهش از سویه های مختلف از قارچ Trichoderma harzianum به عنوان محرک زنده به منظور افزایش تولید سیلی مازین در محیط رشد گیاه خارمریم استفاده شد. نتایج این مطالعه نشان داد که این سویه ها بر میزان محتوای سیلی مارین موثر بودند و سویه KHB قارچ تریکودرما به عنوان موثرترین محرک، باعث افزایش ۱/۵ برابری میزان سیلی مارین نسبت به شرایط گروه شاهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.