مقاله بررسی اثرات محلول پاشی عناصر غذایی براندازه و کیفیت میوه درختان انار با حذف گلهای اصلی به عنوان روش جایگزین خسارت سرمای بهاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات محلول پاشی عناصر غذایی براندازه و کیفیت میوه درختان انار با حذف گلهای اصلی به عنوان روش جایگزین خسارت سرمای بهاره دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات محلول پاشی عناصر غذایی براندازه و کیفیت میوه درختان انار با حذف گلهای اصلی به عنوان روش جایگزین خسارت سرمای بهاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات محلول پاشی عناصر غذایی براندازه و کیفیت میوه درختان انار با حذف گلهای اصلی به عنوان روش جایگزین خسارت سرمای بهاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات محلول پاشی عناصر غذایی براندازه و کیفیت میوه درختان انار با حذف گلهای اصلی به عنوان روش جایگزین خسارت سرمای بهاره :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور جبران خسارت سرمای بهاره و از بین رفتن گلهای اول یا اصلی درختان و با هدف افزایش اندازه و تعداد میوه های حاصل از گل های دوم این محصول این آزمایش در سال ۱۳۸۶با محلول پاشی درختان انار و با استفادها ز تعداد ی از عناصر ماکرو و میکرو در قالب طرح آزمایشی بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار در یکی از باغات منطقه فاروق در استان فارس اجرا شد نتایج تجزیه و واریانس داده ها نشان داد که اثر تیمارها برمتوسط وزن میوه، PH آب میوه، درصد مواد جامد محلول میوه TSS متوسط وزن پوست و بذر میوه و نسبت پوست به دانه و مقدار اسید میوهمعنی دار نبود اما اثر تیمارها بر عملکرد تعداد میوه، تعداد و وزن میوه سالم وزن میوه های آلوده به کرم گلوگاه تعداد و وزن میوه های ترک خورده در سطح ۱% و بر تعداد میوه های آلوده به کرم گلوگاه در سطح ۵% معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.