مقاله بررسی تاثیر نوع اندام و مدت زمان اسانس گیری بر روی درصد اسانس گیاه داروئی رزماری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر نوع اندام و مدت زمان اسانس گیری بر روی درصد اسانس گیاه داروئی رزماری دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نوع اندام و مدت زمان اسانس گیری بر روی درصد اسانس گیاه داروئی رزماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نوع اندام و مدت زمان اسانس گیری بر روی درصد اسانس گیاه داروئی رزماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نوع اندام و مدت زمان اسانس گیری بر روی درصد اسانس گیاه داروئی رزماری :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

رزماری (Rosmarinus officinalis) از تیره نعناعیان (Labiateae) به علت داشتن خواص دارویی متعدد در صنایع داروسازی از اهمیت زیادی برخوردار است. به منظور بررسی تاثیر نوع اندام و مدت زمان اسانس گیری بر روی درصد اسانس این گیاه، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه گیاهان داروئی دانشکده کشاورزی کرج انجام گرفت. فاکتور اول شامل برگ، ساقه و مخلوط ساقه و برگ بود و فاکتور دوم شامل ۴ زمان مختلف اسانسگیری (۱، ۲، ۳ و ۴ ساعت) بود. نتایج نشان داد که اثر نوع اندام و نیز مدت زمان اسانس گیری بر روی درصد اسانس در سطح احتمال ۱% معنی دار بود. در هر سه نوع اندام مورد استفاده، بیشترین درصد اسانس در مدت ۳ ساعت اسانس گیری بدست آمد و بعد از آن با افزایش مدت زمان اسانس گیری، افزایشی در مقدار اسانس مشاهده نشد. بیشترین درصد اسانس (۱/۸%) مربوط به برگ بود و کمترین درصد اسانس (۱/۳%)از ساقه بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.