مقاله بررسی تاثیر نوع و ترکیب محیط کشت روی میزان بقا مریستم های سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر نوع و ترکیب محیط کشت روی میزان بقا مریستم های سیب زمینی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نوع و ترکیب محیط کشت روی میزان بقا مریستم های سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نوع و ترکیب محیط کشت روی میزان بقا مریستم های سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نوع و ترکیب محیط کشت روی میزان بقا مریستم های سیب زمینی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

از آنجایی که نوع و ترکیب محیط کشت مقش مهمی در موفقیت کشت مریستم دارد, تاثیر نوع محیط کشت و ترکیب آن روی میزان بقا مریستم دو رقم سیب زمینی (آریندا و دیامانت) مورد ارزیابی قرار گرفت. از جوانه های (جانبی) گندزدایی شده مریستم های در اندازه های ۰/۴-۰/۲ میلی متر جدا گردید و روی محیط کشت مایع و جامد موراشیگی و اسکوگ (MS) دارای ۰/۵ میلی گرم بر لیتر جیبرلین به همراه ۰/۰۴ میلی گرم بر لیتر کینتین و محیط کشت MS بدون تنظیم کننده رشد قرار داده شدند. بعد از ۸ هفته, میزان بقا مریستم بررسی شد. میزان بقا مریستم در ارقام آریندا و دیامانت به ترتیب ۵۶ و ۴۱ درصد بود. بیشترین میزان بقا مریستم در محیط کشت مایع (۶۸/۷درصد) و نیز در محیط کشت دارای تنظیم کننده های رشد (۶۲/۵) به دست آمد, اما اثر متقابل آنها (نوع محیط کشت* ترکیب محیط کشت) در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.