مقاله بررسی تسهیل برداشت مکانیزه و کیفیت میوه آلبالوی رقم Cig?ny meggyتحت تأثیر هورمون اتفن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تسهیل برداشت مکانیزه و کیفیت میوه آلبالوی رقم Cig?ny meggyتحت تأثیر هورمون اتفن دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تسهیل برداشت مکانیزه و کیفیت میوه آلبالوی رقم Cig?ny meggyتحت تأثیر هورمون اتفن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تسهیل برداشت مکانیزه و کیفیت میوه آلبالوی رقم Cig?ny meggyتحت تأثیر هورمون اتفن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تسهیل برداشت مکانیزه و کیفیت میوه آلبالوی رقم Cig?ny meggyتحت تأثیر هورمون اتفن :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به طور معمول ترکیبات آزاد کننده اتیلن از جمله اتفن ( ۲- کلرو اتیل فسفونیک اسید) برای کاهش نیروی لازم برای برداشت میوه های گیلاس و آلبالو استفاده می شوند. هدف عمده این پژوهش تأثیر اتفن در تسهیل برداشت میوه آلبالو وبررسی اثر آن بر کیفیت میوه بود. در رقم تجاری آلبالوی Cigny meggy به منظور سست کردن دم میوه یک هفته قبل از برداشت از غلظت های مختلف اتفن (صفر (شاهد ) ۱۵۰ ، ۲۲۵ ، ۳۰۰ ppm استفاده شد صفاتی از جمله نیروی جدا شدن میوه از دم میوه، نیروی جدا شدن دم میوه از اسپور، درصد ریزش میوه، وزن میوه، نسبت گوشت میوه به هسته میوه، قطر میوه، سفتی بافت میوه، بریکس میوه ها، اسیدیته قابل تیتر و نسبت قند به اسید بررسی شدند. با افزایش غلظت اتفن نیروی جدا شدن میوه از دم میوه ، نیروی جدا شدن دم میوه از اسپور، سفتی بافت میوه و اسیدیته قابل تیتر بطور قابل ملاحظه ای کاهش و درصد ریزش میوه، وزن میوه، نسبت گوشت میوه به هسته میوه، بریکس میوه ها و نسبت قند به اسید افزایش یافت. غلظت اتفن تأثیر معنی داری بر قطر میوه نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.