مقاله ارزیابی تغییرات میزان اسانس گیاه افسنطین Artemisia absinthium در فواصل زمانی مختلف پس از برداشت و اثر سه دستگاه اسانس گیری و دو فصل مختلف بر میزان اسانس این گیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات میزان اسانس گیاه افسنطین Artemisia absinthium در فواصل زمانی مختلف پس از برداشت و اثر سه دستگاه اسانس گیری و دو فصل مختلف بر میزان اسانس این گیاه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات میزان اسانس گیاه افسنطین Artemisia absinthium در فواصل زمانی مختلف پس از برداشت و اثر سه دستگاه اسانس گیری و دو فصل مختلف بر میزان اسانس این گیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات میزان اسانس گیاه افسنطین Artemisia absinthium در فواصل زمانی مختلف پس از برداشت و اثر سه دستگاه اسانس گیری و دو فصل مختلف بر میزان اسانس این گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات میزان اسانس گیاه افسنطین Artemisia absinthium در فواصل زمانی مختلف پس از برداشت و اثر سه دستگاه اسانس گیری و دو فصل مختلف بر میزان اسانس این گیاه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این پژوهش شامل سه آزمایش در قالب طرح آماری بلوک کاملا تصادفی با سه تکرار بود. آزمایش اول شامل بررسی ار سه دستگاه، تقطیر با اب و بخار (کیزر)، تقطیر با باخار(استیم) و تقطیر با آب (کلونجر) بر بازده اسانس گیاه افسنطین Artemisia absinthium بود. آزمایش دوم بررسی اثر دو فصل پاییز و تابستان بر میزان اسانس پیکر رویشی معنی دار (P0/01) شد. به طوری که دستگاه تقطیر با آب بیشترین میزان اسانس را ایجاد کرد و میزان اسانس در گیاهان برداشت شده در تابستان بیشتر از گیاهان برداشت شده در پاییز بود. اثر فواصل زمانی مختلف پس از برداشت تا اسانس گیری بر روی میزان اسانس معنی دار نشد. با توجه به نتایج این پژوهش اندام رویشی گیاه در تابستان نسبت به پاییز از میزان اسانس بیشتری برخوردار بوده و مناسبترین دستگاه برای اسانس گیری از این گیاه کلونجر(تقطیر با آب) می باشد و اسانس گیری تا یک هفته پس از برداشت تایر معنی داری بر روی میزان اسانس استخراج شده ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.