مقاله ارزیابی رسیدگی میوه گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا با استفاده از تکنیک فلورسانس کلروفیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی رسیدگی میوه گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا با استفاده از تکنیک فلورسانس کلروفیل دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رسیدگی میوه گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا با استفاده از تکنیک فلورسانس کلروفیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رسیدگی میوه گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا با استفاده از تکنیک فلورسانس کلروفیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رسیدگی میوه گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا با استفاده از تکنیک فلورسانس کلروفیل :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

تعیین مرحله رسیدگی میوه ها وسبزیها جهت کاهش تلفات بعد از برداشت محصول ا زاهمیت زیادی برخوردار است به منظور ارزیابی رسیدگی میوه ها با استفاده از تکنیک فلورسانس کلروفیل، میوه های گوجه فرنگی رقم ارلی اوریانا که در گلخانه کشت شده بودند در ۶ مرحله رسیدگی میوه گوجه فرنگی RedC Light Red CPink CTurning CBreakers Cgreen برداشت شدند و با استفاده از دستگاه فلورومتر مدل Opti-Sciences شاخصهای فلورسانس کلروفیل شامل فلورسانس حداقل Fo، فلورسانس حداکثر Fm فلورسانس متغیر Fv و نسبت فلورسانس متغیر به فلورسانس حداکثر Fv/Fm از سه سمت مختلف میوه ها درتاریکی مطلق اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با پیشرفت رسیدگی میوه ازمرحله سبز مرحله اول رسیدگی تا مرحله قرمز مرحله اخر رسیدگی تمامی پارامترهای فلورسانس کلروفیل کاهش پیدا کردند هرچند که این کاهش درمورد مرحله قرمز روشن و قرمز معنی دار نبود اما از مرحله اول رسیدگی تا مرحله پنجم رسیدگی کاهش معنی داری در فاکتورهای فلورسانس مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.