مقاله استفاده از اسانس گیاهان جنس آویشن (Thymus) به منظور تهیه قارچکش های ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از اسانس گیاهان جنس آویشن (Thymus) به منظور تهیه قارچکش های ارگانیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از اسانس گیاهان جنس آویشن (Thymus) به منظور تهیه قارچکش های ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از اسانس گیاهان جنس آویشن (Thymus) به منظور تهیه قارچکش های ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از اسانس گیاهان جنس آویشن (Thymus) به منظور تهیه قارچکش های ارگانیک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با توجه به اینکه بقایای سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی برای حیوانات و انسان مضر است در ساخت سموم از اسانس ها و عصاره های گیاهان استفاده شود ه به عنوان روشی بیولوژیک در چند سال اخیر مطرح گردیده است. اسانس های حاصل از گونه های مختلف آویشن (Thymus) دارای ترکیبات ضد باکتریایی و ضد قارچی هستند، لذا این اسانس ها بر قارچ کش های شیمیایی ارجحیت دارند. در این بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس گونه های مختلف آویشن شامل Thymus vulgaris Thymus kotschyanus، Thymus daenensis روی رشد قارچ Fozariom spp و Aspergillus spp در شرایط آزمایشگاه به روش اختلاط اسانس ها دارای فعالیت ضدقارچی بود، به طوریکه اسانس T. daenensis به ترتیب با غلظتهای ۳۰۰ و ۴۰۰ میکرو لیتر در لیتر رشد میسلیوم قارچ آسپرپزیلوس و فوزاریوم را ۱۰۰% کنترل نمود.T.vulgaris در ۵۰۰ میکرو لیتر در لیتر به ار مهارکنندگی ۸۰ درصد رشد میسلیوم هر دو قارچ رسید. اسانس T. kotschyanus با کمترین ار مهار کنندگی در بالاترین غلظت خود ( ۵۰۰ میکرو لیتر د رلیتر) ۲۰ درصد خاصیت مهارکنندگی از خود نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.