مقاله القاء اتوتتراپلوئیدی در گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L. ‘SZK-1’) با استفاده از تیمار کلشیسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله القاء اتوتتراپلوئیدی در گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L. ‘SZK-1’) با استفاده از تیمار کلشیسین دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله القاء اتوتتراپلوئیدی در گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L. ‘SZK-1’) با استفاده از تیمار کلشیسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله القاء اتوتتراپلوئیدی در گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L. ‘SZK-1’) با استفاده از تیمار کلشیسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله القاء اتوتتراپلوئیدی در گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L. ‘SZK-1’) با استفاده از تیمار کلشیسین :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

کلشیسین به عنوان یک ماده جهش زا به منظور تولید گیاهان تتراپلوئید در بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.) به کار برده شد . تیمار مریستم انتهایی گیاهچه ها به روش قطره چکان در دو مرحله شامل مرحله ظهور برگ های لپه ای و مرحله ظهور دو برگ حقیقی انجام شد . شش سطح غلظت کلشیسین شامل ۰، ۰/۰۵، ۰/۱، ۰/۲، ۰/۵ و ۰/۷۵ درصد د رهر یک از این مراحل به کار برده شد. گیاهان تتراپلوئید با استفاده از بررسی های مورفولوژیکی اولیه، مطالعه ویژگی های روزنه ای، شمارش ک لروپلاست های سلول های نگهبان روزنه و در نهایت استفاده از روش تجزیه فلوسایتومتری شناسایی شدند . شمارش کروموزوم های سلول های نوک ریشه گیاهان، تغییر سطح پلوئیدی گیاه بادرشبی را از سطح دیپلوئیدی (۲n=2x=10) به تتراپلوئیدی (۲n=4x=20 ) اثبات کرد . طبق نتایج، تیما ر گیاهچه ها در مرحله ظهور دو برگ حقیقی با ۰/۱ درصد کلشیسین به عنوان مؤثرترین تیمار در تولید گیاهان اتو تتراپلوئیدی شناخته شد . نتایج حاصل از مقایسه ویژگی های گیاهان تتراپلوئید با انواع دیپلوئید نشان داد که افزایش سطح پلوئیدی در گیاه بادرشبی سبب تغییراتی در برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی و ترکیبات شیمیایی آن شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.