مقاله بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

به منظور امطالعه اثر اسیدسالیسیلیک و تیمار آب گرم برروی خواص کیفی گلابی Pyrus communis CV.Sardrood، ۴ غلظت Sa (صفر، ۴ ، ۲ و ۸ میلی مولار و ۳ سطح دمای آب ۴۸ ، ۲۲ و ۵۵ درجه در قالب طرح فاکتوریل با پایه کاملا تصادفی در ۱۲ تکرار استفاده شد. میوه در زمان رسیدن تجاری در محلول Sa و آب گرم به مدت ۳ دقیقه غوطه ور سپس به مدت ۵ ماه در انبار سرد نگهداری شدند. در پایان مدت انبار مانی مقدار مواد جامد محلول کل TSS اسیدیته قابل تیتراسیون TA و اسید اسکوربیک AA عصاره میوه اندازه گیری شد نتایج نشان داد که SA با غلظتهای ۲ ، ۴ ، ۸ میلی مولار و ۲ ، ۴ میلی مولار بطور معنی داری در مقایسه با شاهد به ترتیب موجب حفظ مقدار AA,TA میوه ها گردید. در پایان مدت انبار مانی مقدار TSS میوه های تیمار شده با ۲ میلی مولار SA بطور معنی داری کمتر ازمقدار آن در میوه های شاهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.