مقاله سلولز میکروبی و کاربرد آن در شفاف سازی آبمیوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سلولز میکروبی و کاربرد آن در شفاف سازی آبمیوه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سلولز میکروبی و کاربرد آن در شفاف سازی آبمیوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سلولز میکروبی و کاربرد آن در شفاف سازی آبمیوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سلولز میکروبی و کاربرد آن در شفاف سازی آبمیوه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

سلولز، مولکولی خطی و غیر محلول در آب می باشد که از پیوند های ( (۴_-۱ گلوکوپیرانوز تشکیل شده و به عنوان یک هموپلی ساکارید شناخته می شود . استوباکتر زایلینوم متداول ترین تولید کننده ی سلولز می باشد. تولید سلولز میکروبی دارای دو فاز پلیمریزاسیون و کریستالیزاسیون است و فرایند های کاتابولیکی و اکسیداسیون در تولید این ترکیب نقش بسزایی دارند . پلاسمید ها نقش بسیار مهمی در سنتز سلولز دارند و می توان با انتقال ژن تولید سلولز به باکتری هایی که توانایی تولید این ترکیب را ندارند، تولید آن را در این میکروارگانیسم ها امکان پذیر نمود . سلولز باکتریایی به صورت پودری، احیا شده و میکروکریستالین وجود دارد . از این ترکیبات می توان در فیلتراسیون آبمیوه ها، به عنوان جایگزین های چربی، حجم دهنده در غذاهای کم کالری، بهبود بافت و عطر و طعم محصولات غذایی، تثبیت کف ها و امولسیون ها، ایجاد ژل، بهبود قوام سس، پوشش سالاد ها، تولید کاغذ های پارچمن ت و غیره استفاده نمود، همچنین سلولز میکروبی را می توان در پانسمان های زخم، تولید پوست مصنوعی، جراحی پلاست یک و ایمپلنت های دندانی بکار برد . سلولز ر ا می توان با استفاده از بی وراکتور های چرخان فیلمی، و توسط گلوکونواستوباکتر، کپک چای و ملاس نیشکر تولید نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.