مقاله کاربرد نشاسته لیپوفیلیک در تهیه امولسیون حاوی وانیلین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نشاسته لیپوفیلیک در تهیه امولسیون حاوی وانیلین دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نشاسته لیپوفیلیک در تهیه امولسیون حاوی وانیلین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نشاسته لیپوفیلیک در تهیه امولسیون حاوی وانیلین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نشاسته لیپوفیلیک در تهیه امولسیون حاوی وانیلین :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

میکروکپسولهسازی ترکیباتی نظیر اسانس ها یک طریقه حفاظت طبیعت شیمیایی مواد معطر و طعمدار در فرآوردههای غذایی به شمار میآید. در این فرآیند از یک ماده دیوارهای برای حفاظت از ترکیب هستهای استفاده میشود. خلوص بالای نشاسته برنج با میزان کم پروتئین و چربی در سطح گرانولهای نشاسته، فساد دوره انبارداری آن را به نحو چشمگیری کاهش میدهد و آن را به عنوان ماده اولیه مناسبی برای استفاده در واکنشهای شیمیایی، تخمیر و موارد صنعتی درمی آورد. نشاسته و مشتقات آن (مالتودکسترین، نشاسته سوکسنیله و بتا- سیکلودکسترین) به طور گستردهای در صنایع غذایی به منظور نگهداری و حفظ ترکیبات فرار و به عنوان ماده دیوارهای برای کپسولهسازی مواد آروما، چربیها و پایدارکننده امولسیونها به کار میرود. با اصلاح نشاسته توسط عوامل لیپوفیلیک، هر دو گروه هیدروفوبیک و هیدروفیلیک در ساختمان آن وارد شده و بنابراین مولکولهای نشاسته جذب سطح مشترک روغن و آب در امولسیونها شده و با تشکیل فیلم قوی به دور ذرات روغن باعث پایداری بیشتر امولسیون میشود. مهمترین مشتق مورد استفاده در صنایع غذایی برای نشاسته و تأیید شده توسط سازمان غذا و داروFDA)که دارای کاربردهای صنعتی و دارویی میباشد، اکتنیل سوکسنیکانیدریدOSA) نام دارد. ماکزیمم سطح افزایش اکتنیل سوکسنیک انیدرید به نشاسته طبق تاییدFDA3% وزنی نشاسته با درجه جانشینی حدود۰/۰۲ می باشد. در این مقاله از نشاسته لیپوفیلیک تهیه شده از واکنش شیمیایی نشاسته برنج با اکتنیل سوکسنیک انیدرید به همراه پروتئین سویا به عنوان امولسیفایر در امولسیون اسانس وانیل استفاده شده است و نقش پارامترهای میزان ماده هستهای وانیل، مقدار پروتئین سویا و نسبت گام عربی به نشاسته سوکسنیله بر فعالیت، پایداری و انداره ذرات امولسیون روغن در آب حاصل بررسی شد. نتایج نشان داد که امولسیون حاصل از نشاسته سوکسنیله پایداری بیشتری در مقایسه با گام عربی برای امولسیون حاوی اسانس وانیل دارا است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.