مقاله اثرات سطوح پروتئین غذایی بر شاخصهای تولیدمثلی شانک زرد باله Acanthopagrus latus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سطوح پروتئین غذایی بر شاخصهای تولیدمثلی شانک زرد باله Acanthopagrus latus دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح پروتئین غذایی بر شاخصهای تولیدمثلی شانک زرد باله Acanthopagrus latus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح پروتئین غذایی بر شاخصهای تولیدمثلی شانک زرد باله Acanthopagrus latus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح پروتئین غذایی بر شاخصهای تولیدمثلی شانک زرد باله Acanthopagrus latus :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

این مطالعه جهت بررس ی اثرات سطوح پروت ئین غذ ایی بر شاخصها ی تو لیدمثلی شانک زرد باله طراح ی شده است. سه جیره غذ ایی نیمه خالص شامل سه سطح پروتئینی ( ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ درصد) مورد آزمایش قرار گرفت. در هر تکرار ۱۰ ماهی با نسبت جنس ی یک به یک و با م یانگین وز نی ۲۳۶ گرم و ۴۱۶ گرم بتر تیب بر ای ماه یان ماده و نر ذخ یره ساز ی گردید. ماهیان به روش سیری و دو بار در روز غذادهی شدند. شاخصهای تولید مثلی در مولدین A. latus شامل هماوری کاری، درصد تخمهای شناور و درصد تخم گشایی بطور معنی داری (P<0/05 تحت تاثیر سطوح پروتئین غذایی هستند هرجند که درصد تخمهای لقاح یافته تحت تاثیر تغییرات سطوح پروتئین غذایی نمی باشند . در نهای ت می توان ج یره غذ ایی با سطح پروت ئین ۶۰ درصد را بعنوان مناسب تر ین سطح پروتئینی جی ره غذ ایی مولد ین Acanthopagrus latus پیشنهاد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.