مقاله مقابله با گرسنگی پنهان از طریق تغییرات ژنتیکی غلات پرمصرف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقابله با گرسنگی پنهان از طریق تغییرات ژنتیکی غلات پرمصرف دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقابله با گرسنگی پنهان از طریق تغییرات ژنتیکی غلات پرمصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقابله با گرسنگی پنهان از طریق تغییرات ژنتیکی غلات پرمصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقابله با گرسنگی پنهان از طریق تغییرات ژنتیکی غلات پرمصرف :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

میلیونها کودک هر ساله از گرسنگی پنهان می میرند . سه چهارم آنها نشانی از علاِیم این کمبود کشنده ندارند . علت گرسنگی پنهان ناکافی بودن مواد معدنی کم مصر ف و ویتا مینها در جیره غذا ئی می با شد. نگرانی جها نی از کمبود ریز مغذی ها ی در حال رشد است ولی حمایت جها نی برای رفع این مشکل چطور؟ در حال حاضر جهان به یک انقلاب غذایی دیگر نیازمند است ،انقلابی سبزتر که نه فقط غذایی بیشتر بلکه غذا یی با کیفیت بر تر از نظر مواد غذایی مورد نیاز، تامین نماید وتکیه بر روشهایی پر هزینه مانند توزیع مواد غذایی مکمل وغنی سازی مواد غذایی را که اکنون در دستور کار سیاستهای امنیت غذایی در جهان قرا گرفته اند، مرتفع نماید . سیاستهای غذایی در حال شکست کنونی م ی توانند با اصلاح ژنتیکی محصولات زراعی که حاوی ریز مغذی های بیشت ر با قابلیت جذب بهتر، افزایش تنوع محصولات غذایی ؛ کاهش از دست رفتن موادغذایی مفید ناشی از سیستم های برداشت وفن آوری های غذایی جاری ، اصلاح گردند . به نژادی گیاهی در مبارزه با گرسنگی پنهان اولین گامها را برداشته است و اطلاعات و دستاوردهای حاصله در حیطه عمل ه نوز بطور کامل کار آمد نمی باشند، اما آینده امید بخشی برای به نژادی گیاهی در مبارزه با گرسنگی پیش بینی می شود . مواردی که اصلاح ژنتیکی گیاهان میتواند از طریق افزایش غلظت عنا صر ریز مغذی مانند آهن و روی و ویتا مینها در محصولات عمده غذایی مانند گندم و برنج و کا هش میزان موادی مانند اسید فیتیک در این محصولات موجب افزایش کارائی جذب عناصر ریز مغذی توسط بدن می گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.