مقاله بررسی اثر مرحله برداشت تیمارهای شیمیایی قندها و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی گل بریده میخک رقم نلسون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مرحله برداشت تیمارهای شیمیایی قندها و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی گل بریده میخک رقم نلسون دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مرحله برداشت تیمارهای شیمیایی قندها و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی گل بریده میخک رقم نلسون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مرحله برداشت تیمارهای شیمیایی قندها و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی گل بریده میخک رقم نلسون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مرحله برداشت تیمارهای شیمیایی قندها و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی گل بریده میخک رقم نلسون :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

این پژوهش به منظور بررسی اثر مرحله برداشت, تیمارهای شیمیایی, قندها و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی میخک رقم نلسون در قالب چهار آزمایش مستقل هریک بصورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در پاییز و زمستان ۱۳۸۵ به شرح زیر انجام گرفت:الف) اثر مرحله برداشت و تیمارهای باز دارنده اتلین بر عمر گلجایی رقم نلسون. مراحل برداشت شامل مرحله یک (غنچه ستاره ای), مرحله دو(Paint – Brush ) و مرحله سه (گلها کاملا باز) بودند. تیمارهای مورد استفاده شامل آب معمولی (شاهد) با کمترین عمر گلجایی, اسید بوریک (۸۰,۶۰ و ۱۰۰ میلی مول), ۸- هیدروکسی کینولین سیترات (۶۰۰,۵۰۰ و ۷۰۰ میلی گرم بر لیتر) و تیوسولفات نقره (۳۰۰,۴۰۰ و ۵۰۰ میلی گرم در لیتر) بودند. بهرتین مرحله برداشت, مرحلهبرداشت, مرحله دو و بیشترین عمر گلجایی به تیمارهای اسیدبوریک تعلق داشت. ب) اثر مرحله برداشت و تیمارهای میکروب کش بر عمر گلجایی میخک رقم نلسون. تیمارهای مورد استفاده در این آزمایش شامل آب معمولی (شاهد) , ۱۵۰ میلی گرم در لیتر سولفات آلومینیوم, ۵۰۰ میلی گرم در لیتر هیپوکلریت سدیم, ۵۰۰ میلیگرم در لیتر هیپوکلریت کلسیم, ۲۰۰ میلیگرم در لیتر اسید سیتریک و ۳۵۰ میلی گرم در لیتر۸- هیدروکسی کینولین سیترات هر یک در سه مرحله مختلف برداشت بود. نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین عمر گلجایی مربوط به تیمار ۸- هیدروکسی کینولین سیترات در مرحله برداشت دو Paint – Brush ( به شکل قلم مو) بود. پ) اثر مرحله برداشت و تیمارهای تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی میخک رقم نلسون. تیمارهای اسید جیبرلیک, بنزیل آدنین و اسید سالیسیلیک هر یک در سه غلظت ۱۵۰,۲۵۰ و ۳۵۰ قسمتدر میلیون در مراحل مختلف برداشت مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین عمر گلجایی بترتیب مربوط به تیمارهای اسید سالیسیلیک, بنزیل ادنین و اسید جیبرلیک در مرحله برداشت دو بود. ت) اثر مرحله برداشت و متابع کربوهیدراتی (قندها) بر عمر گلجایی میخک رقم نلسون. منابع کربوهیدراتی مورد استفاده: ساکارز, گلوکز, فرکتوز و مالتوز هر یک در سه غلظت ۵%,۳% و ۷% که اثر آنها در مراحل مختلف برداشت مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین و کمترین عمر گلجایی به ترتیب مربوط به تیمارهای فروکتوز ۷% و ساکارز ۳% بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.