مقاله بررسی اثر پروتئین های متفاوت جیره بر غلظت پروتئین همولنف ، رشد و بقاء در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei Boone 1931


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پروتئین های متفاوت جیره بر غلظت پروتئین همولنف ، رشد و بقاء در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei Boone 1931 دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پروتئین های متفاوت جیره بر غلظت پروتئین همولنف ، رشد و بقاء در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei Boone 1931  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پروتئین های متفاوت جیره بر غلظت پروتئین همولنف ، رشد و بقاء در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei Boone 1931،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پروتئین های متفاوت جیره بر غلظت پروتئین همولنف ، رشد و بقاء در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei Boone 1931 :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

این تحقیق در سال ۱۳۸۷ در ایستگاه بندرگاه پژوهشکده میگوی کشور در بوشهر انجام شد . میگوهای وانامی ۲ گرمی مورد نیاز برای پرورش از مرکز پرورش حله در استان بوشهر تامین شد . ۵ نوع جیره غذایی با ۳۵،۳۰،۲۵،۲۰ و ۴۰ درصد پروتئین و ۳۳۰۰ کیلو کالری انرژ ی درکیلوگرم غذا ساخته شد و پرورش به مدت ۶۰ روز و در شور ی ۴۵ ppt -40 انجام شد . میزان پروتئین همولنف متاثر از میزان پروتئین جیره غذایی بود و با افزایش پروتئین جیره میزان پروتئین همولنف نیز افزایش داشت اگر چه اختلاف معنی دار مش اهده نشد ( P 005 میانگین رشد توده میگو در این شوری ۳/۴۸ گرم بود و بالاترین رشد میگوها در جیره های مختلف مربوط به جیره ۵ با ۴۰ درصد پروتئین بود که اختلاف معنی داری با رشد در سایر جیرهها نداشت میزان بقاء برابر ۹۹/۳۳ درصد بود و پروتئین جیره اثری بر میزان بقاء در میگو ها نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.