مقاله بررسی تغذیه ماهی گیدرThunnus albacares در سواحل چابهار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغذیه ماهی گیدرThunnus albacares در سواحل چابهار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغذیه ماهی گیدرThunnus albacares در سواحل چابهار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغذیه ماهی گیدرThunnus albacares در سواحل چابهار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغذیه ماهی گیدرThunnus albacares در سواحل چابهار :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
تعداد ۳۵۰ عدد ماهی گیدرThunnus albacares به مدت ۱۱ ماه در سواحل چابهار جمع آوری شدند تغذیه آنها مورد بررسی قرار گرفت . در این مطالعه بررسی محتویات معده با استفاده از روش شمارشی تعیین و درصد احتمالی و درصد فراوانی نوع طعمه با روشهای مرسوم تعیین گردید . درصد خ الی بودن معده و شاخص غالبیت طعمه غذایی در فصول مختلف تعیین گردید . نتایج بدست آمده نشان میدهد که در ماهی گیدر نوع طعمه اسکوئید صید غالب و اختصاصی است . تغییرات فصلی در ترکیبات غذایی نیز مشاهده گردید بطوریکه غالبیت غذایی معده در بهار و تابستان از اسکوئید و در پاییز و زمستان از ماهیان مختلف بود . درصد خالی بودن معد ه در فصل زمستان از میزان بالاتر و در فصل تابستان از میزان کمتری نسبت به بقیه فصول برخوردار بود . شاخص خالی بودن معده نشان میدهد که این ماهی در زمره ماهیان با تغذیه متوسط میباشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.